joi, 30 octombrie 2008

Sf. Becali

Dragii mei, precizez de la inceput ca sunt rapidist. Am citit si eu ce zic ziarele despre actiunea lu' Jiji Razboinicul luminii, Ursul carpatilor, acest Mihai Viteazu al timpurilor noastre, despre incercarea lui de culturalizare a galeriei. Auzi domne' la el... Vrea sa aduca numai studenti la stadion... sa fie civilizati... sa nu mai injure... incredibil... probabil ca nea' Jiji nu stie zicala "Injuri ca pe stadion". Pai daca eu nu ma duc pe stadion sa ma descarc si sa injur... unde sa o fac?? Acest om are un cult al personalitatii foarte bine dezvoltat. Ce ma intriga cel mai tare e ca se crede mare iubitor al lui Dumnezeu. Mie mi-ar fi rusine sa afirm asta... dar asta pentru ca ma duce capul... De fapt care e scopul lui: afirma sus si tare ca el crede in Dumnezeu pentru a lua voturi. Se stie ca marea masa a pupolatiei, conform ultimelor sondaje, are cea mai mare incredere in biserica. Deci el daca sustine sus si tare ca are credinta in Dumnezeu o sa aiba si multe voturi. Crede ca daca o da in penibilitati de mare enorias lumea o sa ii cada la picioare si o sa il creada trimisul lui Dumnezeu. Ma rog... asta inseamna sa nu ai cultura... ajungi la limita penibilului... Revenim la "oile" noastre... Cum crede ca poate nea' Jiji sa schimbe toata galeria Stelei, care, de ce sa nu recunosc, este cea mai mare din tara? Ce o sa faca?? o sa isi faca o galerie pentru fiecare oras in care va juca Steaua? O sa il vad pe Argaseala cum face recrutare a stelistilor prin facultati (mai ales la teologie). Abia astept sa vad astfel de poze... Parca si vad un anunt de genu': "Vrei sa asculti cantari Biblice? Iti place Eminescu? Te-ai regasit in vreo opera al lui Coelho? Atnci vino in galeria Stelei.. te asteptam... nu te costa decat un vot pentru acela care a coborat din nori..."
Esti penibil nea jiji... sa te gandesti tu sa schimbi galeria ca te injura. Mai ai sa te duci la oamenii carora le-ai construit case sa le darami ca nu te voteaza si sa le tai curentu la aia din ferentari... tot pentru ca nu te voteaza... Dar ce conteaza... tu esti nababul... tu ai banii... dupa mintea ta cu banii cumperi orice... uite ca te inseli... chiar daca imi vine sa vomit cand aud de steaua... ma bucur ca sunt oameni acolo in galerie care si-au dat seama de gogosile pe care le vinzi incercand sa ii cumperi... Nu uita... Exista si oameni care nu pot fi cumparati...

3 comentarii:

Anonim spunea...

un articol relativ pertinent pentru un suporter de derby. Crede-ma ca niciodata ultrasii din peluze nu l-au suportat pe acesta. Nu reprezinta echipa si culorile mult-iubite.
Prefer sa nu fac nici un comentariu despre acest personaj. Pur si simplu nu exista.
Tu tine-o tot asa cu blog-ul. Continua sa scrii zi de zi... mai mergi si tu pe stadion, sau macar in giulesti

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Damn Diego si-a tras blog .. ne-am dus draq