joi, 18 decembrie 2008

Premii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asa cum la sfarsit de an toata lumea da premii, m-am gandit si eu sa ofer niste premii - simbolice ce-i drept - unor oameni sau proiecte care mie mi-au placut... dupa cum urmeaza:

Premiul "Decizia Anului - lacrimi si sudori"

Theodor Stolojan - pentru faptul ca arefuzat sa fie prim ministru intr-un guvern de coalitie PD-L - PSD
Premiul - "Muzica, dans, balans si rememorari - Truabdurul fericit"

Societatea nationala de Radiodifuziune pentru proiectul "80 de ani de muzica in 80 de ani de radio"Premiul - "Coasa de aur"

Emisiunii "Nasu'" de la B1 TV - pentru faptul ca a avut tupeu sa se certe cu toata lumea si mnu a cenzurat declaratiile altora.Premiul - "Telenovele in direct - Sarma de Tinichea"

Celebrului om care mereu este InDirect, celebrul triplu "D"... Dan Diaconescu Direct - pentru faptul ca ne-a intoxicat aproape un cu epopeea, trilogia si seria "Elodia"


Premiul - "Pot ca vrea muschii mei... Ce oile mele vreti? - Oita Barsana"

Nea' Jiji - Pentru increderea pe care o avea in el ca poate sa schimbe galeria stelei. Keep Dreamin'Premiul - "Am coarne, deci carcotesc"

Emisiunii "Cronica carcotasilor" - pentru faptul ca de multi ani incoace fac misto de toata lumea... chair daca mai beau un pahar de vin filtrat prin par...Premiul - "Rama da Haur"

PEntru site-ul www.pitzipoanca.org... pentru faptul ca ne prezinta valori locale pe care noi nu le luam in seama (or not)... Si pentru faptul ca ne arata cum NU trebuie sa fim... Keep It Going.

Un comentariu:

Anonim spunea...

diaconescu este cel mai tare regizor de telenovele din istorie. votez cu el pana la moarte